Foreninger

DHV Odense er et holdsamarbejde omkring seniorholdene i volleyballklubberne VK Hjallese og DHG Volleyball

Foreningen er grundlagt 27. december 1948 som Dalum Papirfabriks Idrætsforeningen. I 1962 blev klubben en ”åben klub”, hvor alle kunne deltage. Klubben har aktiviteter inden for badminton og fodbold. Medlemmerne er primært medlemmer over 18 år.

Odense Beachvolleyklub

FBT er en tennisklub med fem udendørs baner og to indendørs baner.

Vi er en kreds under Landsforbundet FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, på ca. 90 medlemmer, heraf ca. 15 frivillige ledere. Kredsen blev startet i 1946 med 36 drenge og 7 førere. I 1978 blev kredsen åbnet for piger. Kredshuset har Odense Kommune stillet til rådighed siden 1982.

DHG Odense Håndbold tilbyder håndbold på alle niveauer gennem boldleg for de mindste, udvikling af spillere efter formåen op gennem børne- og ungdomsårene til bredde- og motionshåndbold for seniorer og oldies. DHG Odense Håndbold tilbyder gennem sin deltagelse i Odense Håndbold elitehåndbold for de spillere, der har evnen og viljen til topsport.

DHG Gymnatik

Klubbens formål er at danne ramme om et kammeratligt trivselsmiljø, hvori udøvere af badminton kan beskæftiges på såvel konkurrence- som motionsplan, samt gennem aktiviteter at udbrede kendskabet til idrætsgrenen og i videste udstrækning at inddrage alle medlemmer i klubbens aktiviteter.

Foreningen som er den største på Fyn, har p.t. et medlemstal på ca. 350. Foreningen er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund,  Odense Å-Sammenslutningen og Vandpleje Fyn.

Som medlem får du fiskeret til mere end 40 km. attraktivt å-fiskeri.

Dalum Idræts-Forening (eller Dalum I.F.) blev grundlagt den 28. juni 1931.
I sommeren 2006 dannede klubben en elite-overbygning med to andre fynske hold, B1909 og B 1913 under navnet FC Fyn.

Dalum Skytteforening er en traditionsrig forening, som er startet helt tilbage i 1888. Skytteforeningerne opstod landet over i en tid, hvor borgere og bønder ville være klar til at forsvare sig. Nu til dags handler det mere om at dyrke en spændende og personligt udviklende idræt, hvor koncentration, selvkontrol, træning, konkurrence og hyggeligt socialt samvær går op i en højere enhed.